Landstræf i agility 2018.

Landstræf i agility 2018

HVORNÅR
30. jun kl. 08:00 - 1. jul 2018 kl. 16:00
HVOR
Frederiksværk Agility Klub, Strøbjegvej 33, 3600 Frederikssund , Frederiksværk, 3300 Frederiksværk, Danmark
HVEM
Alle fra 8 - 99 år.

NUMMER
2018 17 03 4000

Er du klar til at dyste mod gamle og nye venner fra hele landet?

Så kom til Landstræf 2018. Her samles hunde og førere fra hele Danmark omkring den idræt, vi elsker. Der er både plads til konkurrencer og hyggeligt samvær i en fantastisk ramme, som Frederiksværk Agility Klub sørger for.

Der bliver løbet agility og spring i alle klasser. Der løbes 4 løb lørdag og 2 løb søndag. For sjov klasse løbes om søndagen.

I år er der ikke Rally på programmet.

Ved tilmeldingen er der mulighed for at bestille forplejning for i alt 300 kr. Det dækker morgenmad - frokost - aftensmad om lørdagen og morgenmad og frokost søndag.. Det vil være mulighed for at købe sodavand og kaffe/the samt kage.

Tilmeldingsfrist 17. jun 2018

175 kr. for 1 dag for hund+fører. 2 dage for 1 hund + fører 300 kr.+ evt. tilkøb

Vel mødt!

Se mere på: www.dgi.dk/arrangementer/201817034000

RALLY-O

Ringsted Agility Forening kan i foråret ikke tilbyde Rally-O træning grundet manglende tilmelding.

Vi er dog nogle friske træner, som håber på at der senere på året bliver interesse for sporten.

Rally-O

• SUPER sjov og motiverende form for hundetræning

Rally lydighed udføres på en bane med opsatte skilte, der viser de øvelser, der skal udføres, før man går videre til næste skilt. Banerne er aldrig ens, så der er nye sjove udfordringer hver gang.

Hvad får jeg ud af at gå til Rally-lydighed?

• Et styrket bånd mellem dig og din hund. I skal løse sjove opgaver (baner) sammen.
  • Du lærer at kommunikere og guide din hund udelukkende ved hjælp af kropssprog, tale og tone. Samarbejde er alt afgørende!
  • Sporten udfordrer både hund og førerens intellekt.
  • Det er SJOVT!
  • I får en masse sjove træningsøvelser, som kan bruges hjemme og på gåturen.
  • Alle kan være med! Uanset alder, størrelse og førlighed (gælder for både hund og føre - en kørestol er f.eks. ingen hindring).
  • Sidegevinsten er, at hunden er let at have med andre steder, kommer når der kaldes, den bliver god til at omgås andre hunde og mennesker.
  • Hunden vil i dagligdagen fungere godt og harmonisk.

Rally lydigheden føres i klasserne begynder, øvede, ekspert og champion.

Jeg starter Rally lydighed i Ringsted Agility Forening i uge 14 – onsdag den 4. april.

Kunne Rally lydighed have din interesse, så kontakt mig.

Alf Hemmingsen

T-shirt

Tilbud om køb af t-shirt.

T-Shirts med tryk!
Det er nu muligt at købe sorte T-shirts med klubbens logo og navn på ryggen.
Hvis vi bestiller 25 stk., kan vi købe dem for 110 kr. pr. stk.
De er unisex. Ønsker du en damemodel koster disse 25 kr. ekstra.
Skriv en mail til mig senest 15. januar 17 med størrelse og antal.
a-kjelstrup@hotmail.com