Mandag - Hold 1: Begynder, kl. 18.30 - 20.00

Hvis din hund aldrig eller næsten ikke set en agilitybane før, så skal den først lære de forskellige redskaber at kende. Så er begynderholdet lige noget for dig!

Det er en god ide ( og nogle gange nødvendigt), at man har gået på et lydighedskursus med hunden, inden man begynder at træne agility.

Alle der starter til agility i klubben skal gennemgå 8 - 10 gange på begynderhold, med mindre hunden har tidligere erfaring fra agilitytræning.

Trænere er Anne og Susanne.

Tilmelding til Anne
Mobil: 51 33 09 19 , wadeur@knoechel.dk

Vær opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke trænes på helligdage. Træner meddeler dette til kursisterne direkte.

Mandag - Hold 2: Agility begynder, kl. 20.15 - 21.30

Trænere er Anne og Belinda.

Tilmelding til Anne
Mobil: 51 33 09 19 , wadeur@knoechel.dk

Tirsdag - Hold 5: Agility Øvet 2 / Konkurrence, kl. 18.30 - 20.30

Konkurrence- og handlingstræning for de mere øvede, som måske allerede har stillet op til stævner.

Træner: Dorthe.

Tilmelding til Dorthe Johnsen

Mobil: 25 13 33 02

Torsdag - Hold 3: Agility Øvet 1 kl. 18.30 - 20.00

Holdet er for dig, som har trænet agility i flere år, og du vil løbe baner, som svarer til de baner, du vil møde på et stævne.

Trænere: Maria og Susanne.

Tilmelding til Maria Kabat
Mobil: 28 76 07 78 eller mail akai.bonzo@gmail.com

Torsdag - Hold 3: Let Øvet, kl. 20.15 - 21.30

Holdet er for dig, som har gået på begynderkursus, og man vil nu begynde at løbe længere baner.

Trænere: Maria og Camilla.

Tilmelding til Maria Kabat.
Mobil: 28 76 07 78 eller mail akai.bonzo@gmail.com

Vær opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke trænes på helligdage. Træner meddeler dette til kursisterne direkte.

Hver anden torsdag - Hold 6: Nosework, kl. 18.00 - 19.00

Hver anden torsdag.

Skiftende lokationer.

Max. 4 kursister.

Man skal påregne hjemmearbejde/træning.

Trænere: Kristina og Anne.

Tilmelding til Kristina Stange
Mobil: 61 37 73 71