Hvordan gik det i Sorø

landsdelsturnering

Sorø hundevenner søndag d. 22.9.2012
Sådan gik det R.A.F

Oplysningerne  fra stævn er her
Mvh Hjemmesiden
Sådan gik det

Ringsted Agility Forening i Sorø

Lørdag den 22. september var 10 hundefører og 18 hunde draget til Landsdelsturnering i Sorø.

Vejrudsigten havde ikke lovet for godt vejr – men hundefører er jo ikke så pivset.

Vi havde da også taget teltene, regntøjet og nogle tykke trøjer med.  Der blev også brug for det hele - Vi fik et meget kraftig skylle samt en del mindre – men alle løb bare videre, også de hunde, som måske normalt ikke er så glade for regnvejr. Der var mødt i alt ca. 55 hunde – 9 hold - op for at løbe agility. Der skulle også have været Rally-O, men desværre kunne vi ikke få nogen dommer og derfor blev Rally-O aflyst. Fra Ringsted Agility Forening skulle Henriette ellers have været med i Rally-O.

I agility løb vi som sædvanligt ved landsdelsturneringen i hold, og vi var tre hold fra Ringsted Agility Forening:

RAF I

Kristina med Sendar Stor Let Ø Senior

Maria med Daze Stor Let Ø

Maria med Bertha Stor Let Ø

En god blanding af alle størrelse og niveauer – det vil sige i denne gang havde vi faktisk ingen begyndere hunde med. – Det var nogle fine baner – tegnet at Flemming. Dommerhvervet blev delt mellem Flemming fra Sorø og vor egen Maria.

Ved halv tretiden var vi igennem Agility- og springløbet og så ventede vi på resultaterne – Solen var på det tidpunkt ved at komme frem!

Vort hold RAFII havde gjort det rigtigt godt – En flot 1. plads i Agilityklassen og en 2. plads i Springklassen. RAF I fik en 5. plads i Agilityklassen og RAFIII en 8. plads i Agilityklassen. Springklassen fik vi desværre ikke de sidste placeringer oplyst, men kun de 3 første.

Det var en rigtigt hyggelig dag, hvor vi udover at løbe agility også fik hygget og snakket med en masse andre hundefører – nye som gamle – det er altid hyggeligt.

Det var Nanas sidste stævne – nu er hun blevet 13 år og ser ikke så godt mere –  hun havde også en lidt grim oplevelse med vippen ved dette stævne – S å nu må det være slut med at løbe stævner og nøjes med  at løbe lidt til træning, så hun ikke blive alt for stivbenet J .   Tak for et godt stævne og en hyggelig dag – trods vejret.

Anne Larsen

Desværre ingen billeder fra stævnet

Landsdelsturnering 2012

Indbydelse til

landsdelsturnering

Sorø hundevenner søndag d. 22.9.2012

Adresse: Kongevejen 4180 Sorø

Indskrivning starter kl. 9. Vi forventer start af løbene kl. 9.30

Udover Agility forventer vi også at kunne tilbyde Rally O.

Vi løber som vanligt i hold, men hvis man ikke kan stille med et helt hold mixer vi bare klubberne.

Tilmelding senest d. 8.9.2012 til Birgit Kristensen

pr. mail til merbjergvej@hotmail.com

Der vil være gratis kaffe og te hele dagen
Der vil desuden være mulighed for at købe kolde drikke og

bl.a. lækre ribben- og frikadellesandwich

DGI Vestsjælland Agility & Sorø Hundevenner

Hvad er en landsdelsturnering?

Mange nye medlemmer ved ikke hvad det går ud på. En kort beskrivelse følger her. Det er de enkelte Agility klubber, der mødes og konkurrerer mod hinanden.  De almindelige regler bruges, dem du kender fra klubben. Hunden størrelse lille, mellem, stor, der tages hensyn til hundens alder og klassen man deltager i begynder, let øvet og øvede. Der løbes springbane og agilitybane.  For det meste er man delt op i små hold fra den klub man kommer fra.  Er du interesseret i at prøve, så tal med din trænerne om det, de kan give en mere detaljeret forklaring.

Kan min hund deltage?

Selvfølgelig kan den det, fat mod og kom i gang.

Hvordan tilmeldinger jeg mig?

Klubben du træner i står normalt for tilmelding. Er du i tvivl spørg trænerne eller bestyrelsen.

Hvor foregår det?

Klubberne skiftes til at være vært. D. v.s når det er Ringsted så er det hos os.

Ja-ja det var så det