Stævner og tilmelding ?

Der afholdes agilitystævner under de forskellige organisationer, DGI, DKK og DcH.

Nogle stævner kræver en resultatbog:
RØD startbog = DKK ( Dansk Kennelklub).
BLÅ  startbog = DCH ( Danmarks civile hundeførerforening)
DGI stævner kræver pt. ingen startbog.

Hvordan får du resultatbog ?
Den Røde resultatbog skal du have igennem DKK. Den koster pt. kr. 50,00.
Kontakt  DKK evt. på telefonnr.  5618 8155.
Stævner arrangeret i DKK-regi afholdes af de forskellige klubber, som føler de har kapacitet og overskud til det.
Antal stævner ca. 20 - 25, flest på Sjælland.
Selve DKK arrangerer ca. 5 om året, samtidig med international udstilling og lydighedskonkurrence.

Hvordan tilmelder jeg min hund til stævner ?

Stævner der afholdes som led i en amtsturnering i DGI: Tilmelding hertil skal ske igennem klubben.

Stævner, som afholdes som "for sjov stævner" oftest i DGI-regi:
Klubben vil som oftest have nogle tilmeldingsblanketter liggende i klublokalet.

Stævner med RØD RESULTATBOG:
Tilmeld dig evt. Mugge Pinners stævnekalender. Klik på  hjemmeside og læs hvad du skal gøre for at få adgang til stævnekalenderen. Er den ikke opdateret så vælg fra hjemmesiden AGILITYSYD.
Det er som oftest muligt at tilmelde til disse stævner online.

LYDIGHEDSKONKURRENCER i DKK:
For at deltage,  skal du have en resultatbog, som kan købes i DKK. Bogen er blå, men må ikke forveksles med DcH's agilityresultatbog.

Spørg i klubben, hvis du mangler yderligere oplysninger.

Hvordan bliver man medlem af Ringsted Agility Forening ?

Du henvender dig til en af kontaktpersonerne enten pr. mail eller telefonisk, eller du kan møde op til en træningsaften og tale med en af instruktørerne om at blive skrevet op til et hold.

Du kan også skrive en besked her på siden under "Vil du træne hos os ?"

Hvem/Hvad er DGI ?

DGI står for Danske Gymnastik og Idrætsforbund. Det er en landsdækkende organisation, som dækker mange andre idrætsgrene end agility. Se under http://www.dgi.dk/.

Hvad er agility ?

Agility er en forhindringsbane for hunde, hvor det handler om at hund og fører skal samarbejde for at få hunden hurtigt og fejlfrit igennem. De fleste hunde syntes agility er enormt sjovt - og det kan derfor være et godt værktøj til at vække interessen hos en hund, som normalt ellers er lidt svær at komme i kontakt med.

Hvornår er der træning ?

Vores hold træner på forskellige tidspunkter sommer og vinter, og holdene træner desuden på forskellige dage. Se venligst under Træningen.